انصارحزب الله گرگان

مذهبی،فرهنگی و سیاسی/نثار روح مطهر امام و شهدا صلوات

انصارحزب الله گرگان

مذهبی،فرهنگی و سیاسی/نثار روح مطهر امام و شهدا صلوات

توصیه های مهم استاد قرائتی در سال فرهنگ!!


با وجود هشدار استراتژیست‌های کشور و تذکرات مکرر رهبر انقلاب در رابطه با خطر کمبود جمعیت جوان در آینده، و توانایی رسانه‌ی ملی برای فرهنگ‌سازی گسترده در این خصوص می‌بینیم که هنوز، اقدام چشمگیری از سوی این سازمان فرهنگی صورت نگرفته است.

  

«رسانه‌ی ملی هنوز در تشویق مردم به بچه‌ی بیشتر می‌لنگد»حجت‌الاسلام قرائتی با اشاره به تصور غلط زوج‌های جوان درباره فرزند دار شدن، می‌گوید: اصرارهای زیادی به من شد که در تلویزیون بگویم اولاد کمتر بهتر است؛ اما قرآن کمکم کرد و نگفتم.

ذره‌بین فرهنگی: با وجود هشدار استراتژیست‌های کشور و تذکرات مکرر رهبر انقلاب در رابطه با خطر کمبود جمعیت جوان در آینده، و توانایی رسانه‌ی ملی برای فرهنگ‌سازی گسترده در این خصوص می‌بینیم که هنوز، اقدام چشمگیری از سوی این سازمان فرهنگی صورت نگرفته است. مسئولین رسانه‌ی ملی باید بدانند که صرف میزگرد و سخنرانی و مهمان-کارشناس دعوت کردن نمی‌توان انتظار داشت که اتفاق خاصی در تلویزیون برای تشویق مردم به فرزند بیشتر آوردن بیافتد. این اتفاق وقتی رخ می‌دهد که فیلم‌ها و سریال‌های ما بعلاوه‌ی روح حاکم بر همه‌ی برنامه‌سازی رسانه‌ی ملی متأثر از این گفتمان باشد.

چرا مردم با تئاتر ارتباط برقرار نمی‌کنند؟

نویسنده و کارگردان نمایش «قصه ظهر جمعه» گفت: وقتی دیدم که مردم هیچ سهمی از تئاتر ندارند، دلم سوخت و تصمیم گرفتم اثری را برای آنها بسازم.

ذره‌بین فرهنگی: تئاتر با اینکه به عنوان مادر رشته‌های تصویری محسوب می‌شود و به نوعی ذخیره‌ی هنرهای نمایشی هر کشوری وابسته به تئاتر آن کشور است، اما در کشور ما چندان مورد توجه عموم مردم نیست. گذشته از بی‌توجهی ملموس مدیران فرهنگی به این رشته و اختصاص بودجه‌ی اندک به آن، می‌بینیم که خود هنرمندان این رشته نیز تلاشی برای کشاندن مردم به سالن‌های تئاتر نمی‌کنند. از دل همین شرایط است که تئاترهایی مثل قصه ظهر جمعه ظهور پیدا می‌کنند. امید که نسل جدید فعالان این رشته، تصمیم بر تحول اساسی در نوع ساخت تئاتر کشور بگیرند.

نوجوانان ما و تلاشی که برای تربیت‌شان نمی‌شود!

حجت‌الاسلام و المسلمین مرتضی دانشمند نویسنده و شاعر ادبیات کودک و نوجوان گفت: جای بحث از کودک و نوجوان در رسانه‌های دینی ما به ویژه در حوزه‌ها و مساجد خالی است. معتقدم هر یک از امامان جمعه و جماعت، مشاورانی عالم و مجرب در زمینه شیوه‌های تربیتی کودک و روش‌های انتقال آموزه‌های اعتقادی به آنها داشته باشند.

ذره‌بین فرهنگی: متأسفانه این واقعیت تلخ در کشور ما وجود دارد که به امر تربیت نوجوانان توجه لازم نمی‌شود. از یکسو شاهد این هستیم که ماهواره و اینترنت و موبایل شدیدا در حال ساخت فرهنگ عمومی این نسل بوده و از سوی دیگر، نهادها و مسئولین متولی این مقوله، هنوز در ابتدائیات گیر کرده‌اند.انصافا اگر تلاش‌های فرهنگی فعالان بی‌نام و نشان و خود خانواده‌ها نبود، معلوم نبود الان چه وضعی داشتیم. امید که مسئولین مربوطه به خودشان بیایند و رسالت‌شان را درسا ایفا کنند.

چرا فیلم‌سازان ما از ساخت فیلم با موضوعات روز سیاسی می‌ترسند؟

دبیرخانه سیزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت فیلم هایی را که با موضوع فتنه 88 و حواشی آن و نیز، جریانات انحرافی تولید شده باشد برای حضور در مسابقه می‌‌پذیرد.

ذره‌بین فرهنگی: نباید گذاشت سینما بخاطر فرایند طولانی ساخت، از مسائل روز دور بماند. این کلیدواژه‌ایست که صاحبان حرفه‌ای سینما در دنیا خود را ملزم به رعایت آنها دانسته اما سینمای ایران با وجود ادعای حرفه‌ای بودن، شدیدا در اینباره می‌لنگد. از یک طرف می‌بینیم که فیلمی مثل ۳۰۰ تنها در عرض چند ماه ساخته می‌شود اما ما با گذشت ۳۵ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، هنوز به تعداد انگشتان دو دست اثر شایسته‌ای در این خصوص ساخته نشده است. هرچند در دوران دفاع مقدس، سینمای ما توانست تا حدودی خود را با مسائل روز جنگ هماهنگ کند اما این روند ادامه پیدا نکرد. امیدواریم با برقراری جشنواره‌هایی مثل جشنواره‌ی فیلم مقاومت و تمرکز بر روی موضوعات خاص، این تنبلی تا حدودی از فیلم‌سازان ایرانی کاسته شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد